måndag 20 september 2010

Bella gillar - make up... Instyle Best Buys Lip Gloss

Instyle Best Buys - Lip Gloss
varje år brukar de flesta mode- och skönhetsmagasin göra listor över de bästa skönhetsprodukterna, och jag hittade Instyle's favoriter från några år tillbaka. I detta inlägg handlar det om läppglans, och är listade efter vilka som passar bäst efter vilken hudton man har.

lördag 11 september 2010

Bella gillar - make up... Lisa Eldridge - Four shades of bronze

Four shades of bronze
Även att det är september och hösten närmar sig tycker jag att man kan bronza sig lite fortfarande :) Lisa Eldridge gjorde en video innan sommaren där hon visade hur olika hudtoner kan bronza sig med olika produkter. Då jag är superblek tänkte jag visa produkterna hon använt på en blek model
l, plus budgetalternativ.







torsdag 9 september 2010

Bella är nyfiken på - make up... stila - made in your shade

stila - made in your shade
är ett kit från stila cosmetics som finns att köpa på allcosmeticswholesale i 3 olika färger; light, medium eller warm och kostar $12.99.

Kiten innehåller: Hydrating primer spf 15 .24 oz, Illuminating tinted moisturiser spf 15 .24 oz, Sheer color tinted moisturiser spf 15 .27 oz, Illuminating liquid foundation .17 oz, Convertible color dual lip and cheek cream .07 oz, Natural finish oil-free makeup .17 oz i olika färger anpassade efter hudton.

Jag är väldigt sugen på att testa dessa: även om det är ganska små prover (.27 oz = ca 8 ml) så är det ett kanonpris för att få testa så många olika produkter!



lördag 4 september 2010

Bella gillar - parfym... Yves Rocher Plaisirs Nature Cerise Bigarreau

Yves Rocher Plaisirs Nature Cerise Bigarreau
kom i början av sommaren, och jag gillar den riktigt mycket! Den ska dofta av bigarråer/körsbär. Jag tycker att den luktar fräscht, inte särskilt körsbärsaktigt, men sött och fruktigt och doften sitter faktiskt i rätt bra! :) På Yves Rocher sa de att det var en begränsad upplaga, men den finns fortfarande kvar på hemsidan. 100 ml kostar 99:-, 20 ml kostar 49:-.

onsdag 1 september 2010

Bella är nyfiken på - make up... Canmake Cream Cheek







Canmake Cream Cheek
är ett krämrouge som kommer från Canmake - ett japanskt sminkföretag. Färgerna verkar fina, och finns på eBay för $14.55 inklusive frakt, så inte extremdyrt men inte jättebilligt heller. Många krämrouge innehåller mineraloljor, bland annat NYX krämrouge, tyvärr har jag inte hittat ingredienslista på Canmake. Annars är krämrouge härliga då de ger en mer naturlig färg! Färgerna Vitamin Orange och Sweet Apricot tycker jag är snyggast.