söndag 23 januari 2011

Bella testar - hudvård... Estée Lauder Day Wear Sheer Tint Release

Estée Lauder Day Wear Sheer Tint Release
är en färgad dagkräm (tinted moisturiser) som jag blivit nyfiken på genom Pixiwoo och Pixi2woo som använder den i många av sina videos. Dock verkar det som att den är rätt ny i Sverige, om jag förstått rätt? Iallafall så hittade jag den bara på NK's Estée Lauder-avdelning, och inte hos mindre Estée Lauder-diskar. Jag fick med mig en liten provtub hem, älskar Lauders prover, de är supergulliga!

Jag har använt Estée Lauders vanliga Day Wear, ansiktskräm för normal/kombinationshy, och tycker att den funkar bra och luktar gott, lite gurkaktigt. Denna påminner om den vanliga Day Wear, kanske ger lite mer fukt, och så klart färg! Färgen aktiveras när man masserar ut den på huden, och det speciella med Sheer Tint Release är att den ska anpassas efter hudtonen på varje person individuellt. Är lite tveksam till hur det fungerar, men den ger iaf fräsch färg åt huden, som går att bygga på till en djupare färg. Man ser lite lätt solkysst ut :)

Jag är väldigt väldigt blek, och den funkar ändå bra på mig, bäst är att börja med lite och bygga på med mer om man vill få mer färg.


Min rekommendation för denna är att den funkar kalas om man har bra hud (inte så mycket utslag eller ojämn hudton) då man kan använda den enbart och slippa ha foundation då man ser fräsch och pigg ut med hjälp av den. Självklart kan man ju använda concealer på vissa partier, men kanske inte för mycket då det tar bort solkänslan.
Man kan ju också använda den som bas under smink, men för mig känns det lite väl lyxigt då den kostar 515:- på Kicks.se. Har hittat den på utländska sidor för runt £40 inklusive frakt, ca 400-450, så det är ju fortfarande rätt mycket.

Länkar till Pixiwoo och Pixi2woo där de använder krämen.

lördag 22 januari 2011

Bella är nyfiken på - make up... OCC Lip Tars






OCC Lip Tars
verkar vara riktigt häftiga läppfärger! Ska fungerande som ett flytande läppstift som torkar till en matt finish. Man kan även blanda till precis den färg man vill ha, kalas! Jag gillar Temptalias mix längst ner med clear, pageant och nsfw.
Innehåller: Ricinolja, hampaolja, pepparmintsolja, tokoferol (E-vitamin), färgämnen.

onsdag 5 januari 2011

Bellas favoriter - roundup 2010... Hairstyles

Favoriter 2010 - Hairstyles

Bellas favoriter - roundup 2010... Make Up Looks

Favoriter 2010 - Make Up Looks

Bellas favoriter - roundup 2010... Naglar

Favoriter 2010 - Naglar
Här kommer snyggaste nagellacken 2010, de två Zoya-lacken är dock nya och kommer nu i vår, men de var så läckra att jag var tvungen att ta med dem :) Bilder från Temptalia, Polishaddict och Scrangie.

måndag 3 januari 2011

Bellas favoriter - roundup 2010... Läppar


Favoriter 2010 - Läppar
Tänkte göra en liten avrundning med mina favoriter från 2010, och självklart börjar jag med läppar :) Produkter och looks jag gillat under året! Bilder från bl.a. Temptalia och Karlasugar.

lördag 1 januari 2011

Bella tipsar - Temptalia's Guide to 6 Must-Have MAC Nude Lipsticks

Temptalia's Guide to 6 Must-Have MAC Lipsticks
Dessa inkluderar Honeylove, High Tea, Myth, Blankety, Hug Me och Creme d'Nude. Bilder med olika swatches kommer från bl.a. Temptalia, Purity m.fl. Den färg jag har svårast att greppa är Honeylove då alla swatches ser olika ut... Annars är nog min favorit Hug Me som ser väldigt fräsch ut och förmodligen borde se bra ut även på mina pigmenterade läppar :) Temptalia's inlägg finns här.