tisdag 15 februari 2011

Bella gillar - naglar... Sheer white nails

Sheer white nails
visades bland annat på Fashion Week S/S 2011 i höstas och det såg så fräscht ut! Funkar nog lika fint på långa och korta naglar! Lacket från Fashion Week är Dashing Diva's The Met. OPI har en ny kollektion som heter Femme de Cirque i vilken bland annat So many clowns... so little time och Step right up! ingår. Bilder från Purity och Temptalia.

fredag 11 februari 2011

Bella tipsar... 100% Pure - AllCosmetics Wholesale

100% Pure - AllCosmetics Wholesale
Märket 100% Pure finns nu hos AllCosmetics Wholesale! Själv har jag testat deras ögonkräm med koffein, och den var helt okej. I Sverige finns 100% Pure hos Eleven men till betydligt högre priser än i USA.

Till exempel kostar deras Pineapple Enzyme Facial Peel Mask $15 på ACW, vilket är runt 100-lappen och hos Eleven kostar den 219:-. Pigmented Lip Butter 4 piece set kostar $29 på ACW, ca 200:- och på Eleven 399:-!

Jag har varit sugen på att testa deras Lip & Cheek stains så nu kanske det blir av :)

Bella tipsar - How-to: Illuminating foundation

Illuminating foundation
Läste nånstans om att man kan blanda lite av en highlighter-kräm med sin foundation på baksidan av handen för att få lite mer glow i basen. Testade det med min Eyeko Cream, och resultatet blir verkligen kanon! Jag har lite svårt för Eyeko Cream separat, den är fin som kindbenshighlight, men som ansiktskräm är den lite kletig. Att då blanda upp den med foundation gör att foundationen ger mer glöd åt huden, dessutom räcker den längre :) Testa!

torsdag 10 februari 2011

Bella testar - parfym... Dolce & Gabbana - L'Imperatrice 3

Dolce & Gabbana - L'Imperatrice
kom för något år sedan tillsammans med 4 andra parfymer inspirerade av tarotkort:
Le Bateleur (cederträ, vetivert), L'Amoureux (bergamot, enbär, rosépeppar, kardemumma), La Roue de la Fortune (gardenia, jasmin, patchouli) och La Lune (lilja, sandelträ, mysk).

Jag gillar fruktiga parfymer eftersom parfymer som har kryddiga, träiga toner har en tendens att ta över och lukta för maskulint på mig, så jag frågade efter den mest fruktiga parfymen inne på Åhlens parfymeri.

Jag fick nosa på bl.a. L'Imperatrice och blev helimponerad direkt! Den luktade superhäftigt och väldigt mycket frukt! Jag tyckte att den luktade ganska mycket äpple och rabarber, på ett sofistikerat powerfullt sätt. L'Imperatrice betyder The Empress - Härskarinnan, och det stämmer med doften, det är en riktig power-parfym! :)

Tyvärr ändrades den ganska mycket på mig, och de fruktiga noterna är i princip borta efter några timmar, även om kryddigheten som är kvar ändå är rätt mysig och fräsch. Rekommenderas att testa! Funkar även på killar även om den kan vara något söt. Finns bl.a. på Åhlens för 495:- för 50 ml.

Toppnoter: rabarber, röda vinbär, saftig kiwi
Mellannoter: rosa cyklamen, vattenmelon
Basnoter: mysknoter, sandelträ, grapefruktträ

fredag 4 februari 2011

Bella gillar - parfym... The Body Shop - Limited Edition Strawberry EdT

The Body Shop - Limited Edition Strawberry EdT
är Body Shops senaste parfym i begränsad upplaga, lagom till alla hjärtans dag. Den innehåller jordgubbar, mandarin, liljekonvalj och sandelträ.

Jag brukar inte gilla Body Shops parfymer, iallafall inte de senaste blandningarna som Love och liknande. Men denna var riktigt fin! Doften sitter kvar riktigt länge och är väldigt fräsch, god och söt. Den luktar jordgubbe på ett bra sätt, man luktar liksom inte muffins, utan parfymigt jordgubbigt :) Man kan känna lite lite av de övriga dofterna, men jordgubben är dominerande.

Kostar 195:- för 60 ml på The Body Shop.