tisdag 19 april 2011

How-to... Neon Lips

Neon Lips
Såg precis en helt underbar video från ELLEuk om hur man målar och stylar de perfekta neonläpparna :) Här är videon!

måndag 18 april 2011

Inspiration - Water for Elephants/Marc Jacobs FW SS11

Makeup-inspiration
Var och tittade på Water for Elephants igår (bra, men också läskig) och slogs av att Reese Witherspoon's makeup liknade makeupen på Marc Jacobs sommarvisning 2011, gjord av NARS. Även håret är lite liknande, jag gillar det massor! :) Filmen utspelar sig på 1930-talet, ett riktigt härligt sminkdecennium :)

torsdag 14 april 2011

Inspiration - April '11





Bella gillar - naglar... Zoya Sunshine Collection

Zoya Sunshine Collection
är Zoya's vårkollektion med 6 metalliclack, helt underbara! Tycker nästan de ser ut som glitterlack! Mina favoriter är Apple, Tanzy, Rica och Kimmy. Tanzy är så läckert apelsinglittrig! Bilderna är från Temptalia, där även bilder på de andra två lacken finns.

Bella gillar - naglar... Tutti Frutti

Tutti Frutti-nagellack
Härliga färger! Nu får det bli vår och sommar snart! Gillar dessa tutti-frutti-färgade lack! Bilder från Temptalia.

tisdag 5 april 2011

Bella gillar - hår... Nyanser av rött

Rött hår
är så läckert! Här kommer en kavalkad av mina favoriter! :)

Topp 2 är nog Nicole Fox med sina lite ljusare längder och Julianne Moores eldröda enormt glansiga hår.

Bella gillar - hår... Ombre Hair

Ombre Hair

är en hårtrend som hängt med ett tag nu, Alexa Chung var förmodligen den som började :) Först tyckte jag att det såg rätt skabbigt ut, men om man gör det bra kan det se riktigt snyggt och solfräscht ut! Ombre betyder ungefär graderad/tonad på franska och det är ju ett rätt passande namn, håret ska ju vara graderat mellan olika färger, mörkare i rötterna och ljusare i topparna.

Som de första bilderna visar kan graderingen vara väldigt liten, och ger ett mer naturligt solblekt intryck. Den andra gruppen av bilder är lite starkare graderingar men jag tycker ändå att det funkar. Dock tycker jag inte varken Emily Blunt eller Drew Barrymore lyckats så bra med sina färger... men smaken är som baken :) Har hittat en video om hur man färgar ombre-färgning hemma - kika r om du är nyfiken!