söndag 23 januari 2011

Bella testar - hudvård... Estée Lauder Day Wear Sheer Tint Release

Estée Lauder Day Wear Sheer Tint Release
är en färgad dagkräm (tinted moisturiser) som jag blivit nyfiken på genom Pixiwoo och Pixi2woo som använder den i många av sina videos. Dock verkar det som att den är rätt ny i Sverige, om jag förstått rätt? Iallafall så hittade jag den bara på NK's Estée Lauder-avdelning, och inte hos mindre Estée Lauder-diskar. Jag fick med mig en liten provtub hem, älskar Lauders prover, de är supergulliga!

Jag har använt Estée Lauders vanliga Day Wear, ansiktskräm för normal/kombinationshy, och tycker att den funkar bra och luktar gott, lite gurkaktigt. Denna påminner om den vanliga Day Wear, kanske ger lite mer fukt, och så klart färg! Färgen aktiveras när man masserar ut den på huden, och det speciella med Sheer Tint Release är att den ska anpassas efter hudtonen på varje person individuellt. Är lite tveksam till hur det fungerar, men den ger iaf fräsch färg åt huden, som går att bygga på till en djupare färg. Man ser lite lätt solkysst ut :)

Jag är väldigt väldigt blek, och den funkar ändå bra på mig, bäst är att börja med lite och bygga på med mer om man vill få mer färg.


Min rekommendation för denna är att den funkar kalas om man har bra hud (inte så mycket utslag eller ojämn hudton) då man kan använda den enbart och slippa ha foundation då man ser fräsch och pigg ut med hjälp av den. Självklart kan man ju använda concealer på vissa partier, men kanske inte för mycket då det tar bort solkänslan.
Man kan ju också använda den som bas under smink, men för mig känns det lite väl lyxigt då den kostar 515:- på Kicks.se. Har hittat den på utländska sidor för runt £40 inklusive frakt, ca 400-450, så det är ju fortfarande rätt mycket.

Länkar till Pixiwoo och Pixi2woo där de använder krämen.

2 kommentarer:

 1. Bella, jag tänkte att om lockarna håller bra på dig med din locktång (haha såg att jag läst fel :S) och hur gör du för att dom ska hålla hela dagen? Och när du var i Australien, hur mycket kostade det? Sökte du något stipendium? Jag har beställt extensions nu, så jag hoppas dom kommer! Det blev clips ändå, blev så dyrt om man skulle ha nån att stoppa i dom mer permanent! *håller tummarna* Det blev chokladbrunt så jag ser fram emot när dom kommer på posten :) Har du något bra tips på bra flytande foundation som täcker men som man inte får finnar av? Kram

  SvaraRadera
 2. Är det en sån här clips med lugg? Eller vanliga clips? Jag har aldrig testat clips med lugg, men vanliga clips :)

  Då börjar jag längst ned och arbetar mig upp. Jag gör då en bena vågrätt längst ned i nacken och knäpper fast clipsen, gör en till bena ovanför så det finns lite hår emellan att fästa andra raden clips på osv. Sen borstar jag igenom håret nedifrån och upp och flätar ihop det som jag vill :) Det är bra om det finns en siliconremsa på clipsen så att inte håret glider ut. Vet inte om det besvarade din fråga?

  Joo, jag med. Använder Bare Minerals just nu och dom e kanonbra! Men vill hellre ha en flytande sen :) Min mormor har en Helena Rubinstein foundation som hon använder ibland och den är väldigt fin på henne :) Men rätt dyr också, fast hon har den i kylskåpet så att den ska hålla länge. Annars har jag hör att loreal true match är bra, om man ska tro på Kandee Johnson :P å den är ju billigare...svårt det där!

  Fränt! Jag måste kolla in ERASMUS då på en gång :D Jag är så sugen så jag vet inte vad :P

  SvaraRadera