onsdag 5 januari 2011

Bellas favoriter - roundup 2010... Hairstyles

Favoriter 2010 - Hairstyles

6 kommentarer:

 1. Ja tycker bäst om den längst ned i mitten, fina lockar :) Jag vet! Jag håller på att gå bananas! men har hittat några fler, så jag frågar runt! Någon kanske har bra kvalitet, väntar på svar från några st så jag hoppas de svarar tills i morgon :) Jag kan ju uppdatera lite på bloggen om hur de går :)

  SvaraRadera
 2. Hei :)
  Jeg handler nesten all sminken min på ACW, så faktisk ikke at OCC var der, takk for tips :)

  Klem Christine

  SvaraRadera
 3. Bella, jag tänkte fråga en liten fråga till dig! Du verkar ju vara rätt hajpad på hår och sånt. Har du testat bendy-rollers? (kolla in det här fräna youtube klippet! Hur snyggt är inte det? http://www.youtube.com/watch?v=Ug5IbL6CXNA&playnext=1&list=PL099AE8D681750234&index=9)

  SvaraRadera
 4. Vet ikke hvor du kan få kjøpt concealeren til MAC da. Rart at ikke ACW eller ebay har den :S

  Jeg kjøper MAC sminken min på ACW, er kjempe fornøyd :)

  SvaraRadera
 5. Skoj! Vad pluggade du för ämne?

  Fräsigt! Såna där Curlformers verkar vara rätt häftiga. Jag tror defentivt mer på dom än babyliss...är inte så förtjust i deras produkter, en av dom förstördd mitt hår så jag fick klippa av jätte mkt på ena sidan för det hade fastnat och kom inte lös :( Så ta hellre ett annat märke i sådana fall om du vill ha en locktång! Jag har ju så svårt för lockar att fastna i mitt hår dom vill alltid falla ut :/ Finns det curlformers i större storlek? Är lite sugen själv på bendy rollers :P Verkar bra att kunna sova i dem :)

  SvaraRadera
 6. Curlformers är häftiga och nu finns de i Sverige! Kolla in www.curlformers.se
  Har själv testat dem och de var jättebra //Josefine

  SvaraRadera