tisdag 29 mars 2011

Bella gillar - hårvård... H&M Salt Water Spray

H&M Salt Water Spray
är en saltspray som de flesta hårproduktsmärken har en liknande, förutom att H&M:s förmodligen är en av de billigaste på marknaden för 39,50. Bumble & Bumble's Surf Spray är en av de mer kända och kostar runt 300:- tror jag, och finns på en del hårsalonger. Har inte testat denna, men lägger upp innehållslistorna på båda så kan man jämföra dem.
H&M:s saltvattenspray är kanon för att fixa till volym och lite textur och stadga till håret. Jag har ganska mycket hår som är lite flygigt och som ibland känns lite tungt och platt. Sprayar man i lite av denna jämnt över håret, mest i längderna upp mot hårbotten, gärna med huvudet upp och ner så man får ner lite mot rötterna i underhåret, så kan man krama till lite volym. Luktar gott och gör även att frisyren håller lite bättre! Me likes! :)

Innehåll:
Bumble & Bumble Surf Spray
Water, Magnesium Sulfate, Kelp Extract, Algae Extract, Isoceteth 20, Potassium Sorbate, Propylene Glycol, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Perfume.

H&M
Salt Water Spray
Water, Alcohol denat., Magnesium Sulfate, VP/VA Copolymer, Sodium Chloride, PVP, Panthenol, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Perfume, Denatonium Benzoate, Phenoxyethanol.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar