söndag 20 juni 2010

Bella gillar - make up... Pixiwoo - Kate Moss inspired make-up tutorialPixiwoo - Kate Moss inspired make-up tutorial
Jag gillar Sams Kate Moss-inspirerade make up med sotiga ögon. Se videon här: http://www.youtube.com/watch?v=C6GGM5EW3v0 Just på ögonen har hon använt Jemma Kidd's Crushed Jewel Creme Duo i färgen Black Diamond, som är en cremeskugga med tillhörande glitterskugga i en och samma burk. Finns på bl.a. asos.com för £16 och på lookfantastic.com för £12.80.

Vill man använda lite billigare produkter finns alltid e.l.f. :) som har en Duo Eye Shadow Cream i färgen Black Licorice som visserligen enligt många på Makeupalley.com, har en tendens att "creasa" även om man använder den som bas med skugga ovanpå. Kostar iaf bara 18:- eyeslipsface.com så då kanske det inte är hela världen... MAD Minerals har även de cremeskuggor i olika färger, för denna look passar nog Manhunt bäst då den har gråblå undertoner, dessa sitter dessutom förmodligen bättre än e.l.f.-skuggan. Kostar $8.99 på madminerals.org.

Som glitterskimmerskugga funkar MAD Minerals Sultry Silver, och pressas ovanpå den klistriga basen. Finns på madminerals.org från $2 för minsta storleken.

Jemma Kidd Crushed Jewel Creme Duo - lookfantastic.com
http://www.lookfantastic.com/make-up/eyes/eye-shadows/cream-eyeshadows/jemma-kidd-crushed-jewel-creme-duo-black-diamond.html

Jemma Kidd Crushed Jewel Creme Duo - asos.com
http://www.asos.com/Jemma-Kidd-Make-Up-School/Jemma-Kidd-Make-Up-School-Crushed-Creme-Duo/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1016044&cid=5018&Rf-400=12557,12221&sh=0&pge=1&pgesize=20&sort=-1&clr=Lolite

e.l.f. Duo Eye Shadow Cream
http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~67.htm

MAD Minerals Indelible Eye Shadow
http://www.madminerals.org/item_969/Indelible-Crease-Proof-Waterproof-Smudge-Proof-Creme-Eye-Shadows.htm

MAD Minerals Sultry Silver
http://www.madminerals.org/item_277/Sultry-Silver.htm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar